De afgelopen twintig jaar ben ik als monteur bij diverse installatiebedrijven in de provincies Friesland en Groningen werkzaam geweest. De eerste jaren werkte ik voornamelijk in de elektrotechniek, maar in de jaren daarna heb ik mij ook steeds verder ontwikkeld in de installatietechniek. Zo werd ik als allround monteur steeds breder inzetbaar.

De Zwart Installatietechniek

Een aantal jaren terug besloot ik dat de tijd rijp geworden was voor de start van mijn eigen installatiebedrijf: De Zwart Installatietechniek. Binnen mijn bedrijf bied ik een totaalpakket aan van werkzaamheden op het gebied van installatie en elektra. Ook kunt u mij inschakelen bij de verbouwing van een keuken of badkamer. Hierbij kan ik het gehele installatiewerk voor mijn rekening nemen.

Duurzaamheid

Daarnaast vormt duurzaamheid een belangrijke pijler binnen mijn bedrijf. Zo kunt u bij mij terecht voor de installatie van laadpalen en alle daaruit voortvloeiende werkzaamheden, zoals het aanpassen van de groepenkast en de bekabeling. Ook lever en installeer ik waterontharders. Steeds meer mensen zien de voordelen van kalkvrij water. Inmiddels heb ik al heel wat waterontharders mogen installeren.

Het mooiste in mijn vak blijft toch het directe contact met de klant. De wensen van de klant vormen voor mij altijd het uitgangspunt. Het zoeken naar de beste oplossingen, het leveren van kwalitatief maatwerk en het bieden van een uitstekende service vind ik ontzettend belangrijk. Wanneer de klant helemaal blij en tevreden is, ben ik het ook.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan even contact met me op. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte op.